Restore and Recharge

Första hjälpen vid stress och utmattning

Dra i nödbromsen och vänd din utmattning till en resa mot vitalitet. Detta är de grundläggande stegen för att stoppa din utbrändhet idag och påbörja din resa mot ett liv med mer energi och balans

Känns stressen överväldigande men du känner dig oförmögen att göra något åt det och fastnar gång på gång scrollandes på mobilen? Behöver du ständigt lyssna på något så snart det blir tyst och lugnt? Kanske mutitaskar du konstant för att vara effektiv och prestera? Hamnar du i spiraler av negativa tankar som föder ångest och nedstämdhet? 

Du är inte ensam i detta och jag vet hur länge du kämpat på och bitit ihop. Jag förstår också din djupa längtan efter att livet borde vara så mycket mer än det här. Kanske upplever du att du tappat bort dig själv och önskar att du kunde vara mer närvarande. Jag vet hur tufft det är att känna livslusten sakta tas över av ilska som går ut över dina barn eller din partner. Kanske hamnar du kväll efter kväll i soffan med serier och sötsaker fast du egentligen längtar efter något helt annat. Något djupare och mer meningsfullt.

Vad som gör mig glad är att få berätta för dig är att oavsett hur hopplöst eller överväldigande det kanske känns just nu så är det möjligt att bryta dig fri ifrån den här spiralen. Alla de symtom som du upplever är din kropp som berättar att du har kört på lite för hårt och tappat bort kontakten med dig själv. Ditt nervsystem är i obalans. Den goda nyheten är att du själv kan göra något åt det.

Med förståelse för ditt nervsystem och med de enkla med potenta övningar som vi lär oss under 4 veckor kan vi börja skifta vårt tillstånd och sakta tillåta den stress- och traumaenergi som fastnat i systemet att börja röra sig. Kursen hjälper dig att bit för bit göra små förändringar som ger stor effekt och bestående resultat så du kan lägga grunden för ett liv i balans, välmående och närvaro.

Är kursen för mig?

Är överväldigad av stress och prestation och inte vet hur du ska bryta den negativa cykeln. 

Upplever att stressen i kroppen är skyhög men samtidigt känner du dig helt utmattad och oförmögen att röra dig eller fatta beslut.

Känner dig överdrivet känslosam snabbt kan pendla från ilska till ledsenhet och sårbarhet. 

Upplever en stor trötthet som inte går att sova bort.  

Ofta lider av spänningshuvudvärk och ont i kroppen 

Känner dig nedstämd, tom eller deprimerad

Saknar känslan av att vara närvarande med dig själv och/eller din familj 

Saknar glädje och att kunna njuta mer av vardagen 

Längtar efter mer energi och balans  

Som vill läka från roten av sina symtom för att skapa en hållbar förändring
Söker en quick fix. Även om det här arbetet ibland kan ge direkta resultat så handlar det om att skapa en hållbar förändringar i din vardag som fungerar över tid. Ett nytt sätt att förhålla sig till sig själv och världen.

Inte är redo att ta ansvar för din egna läkning och återhämtning. 

Vad kursen kan ge dig

♡ Att steg för steg hitta mer närvaro i ditt tempo och börja komma i kontakt med kroppen igen.

 ♡ Enkla och lättillgängliga verktyg för att bryta stressen i vardagen.

♡ En grundläggande förståelse för ditt nervsystem, varför du mår som du gör och guidar dig tillbaka till en hälsosam reglering.

♡ Förståelse för varför det inte är så enkelt att ta oss ur soffan och motivera oss trots att vi har massor att göra och övningar för att mjukt börja tina ett nervsystem ur frys eller kollaps.

♡ Kraftfulla övningar som skapar djupgående och reglerande effekt på nervsystemet

♡ Börja hitta tillbaka till kontakten med dig själv

♡ Minskad ilska och irritation

♡ Ökad tolerans mot stress

♡ Överlag en känsla av att vara mer tillfreds med dig själv 

Hur går det till

Restore and recharge är en 4 veckors självstuderingskurs som du kan göra i ditt eget tempo. Varje vecka släpps en ny modul med föreläsning och korta videoövningar som stegvis tar dig igenom en stress och traumabearbetningsprocess där du sakta och säker kommer i kontakt med kroppen, ökar förståelse för ditt nervsystem och lär dig tekniker för att reglera det till en hälsosam nivå.

Praktiska detaljer

Omfattning & Tidsåtgång: Varje modul innehåller ca 30 min inspelat material och du behöver avsätta lite tid för att göra dina övningar. Det är fint om du kan lägga en liten stund var och varannan dag för att göra övningar, reflektera och skifta.

Tillgång: När du köper kursen får du direkt tillgång till materialet och kan påbörja första modulen. Du har sedan tillgång till materialet ett helt år. Observera att då du får tillgång till materialet direkt är inga återköp möjliga.

Support & Stöd: När du köper kursen får du också tillgång till mitt Community där du kan ställa dina frågor som dyker upp längst med kursens gång och samtala med andra på samma läkeresa som du.

Återbetalning:  Då kursen är helt onlinebaserad och tillgänglig direkt vid köp vänligen notera att inga återbetalningar medges.

Genom att köpa kursen samtycker du till och godkänner våra användarvillkor.

KURSENS INNEHÅLL

Amanda Randau

Hej, jag heter Amanda och arbetar som holistisk stress- och traumaterapeut. Under många år levde jag ett stressfullt liv fullt av prestation och överarbete som projektledare inom reklambranschen. Efter att på ett naturligt sätt ha återhämtat mig från en djup utmattningsdepression valde jag att studera till MindBody terapeut med inriktning mot trauma och stress. Jag erbjuder enskilda sessioner och mitt signaturprogram “Stress release Journey” har hjälpt över 100 personer i återhämtningsprocessen ifrån stress, utmattning och trauma.Reviews

Jag älskade de övningar som du presenterade, där jag fick komma ner och läka genom min kropp. Inte genom att tänka mig till en "lösning" som jag alltid annars gör. I min kropp lagras energi, trauman, känslor - och det är genom att gå genom kroppen som jag läker dessa. Det har jag inte förstått förut - hur mycket yoga och meditation jag än gjort. Alltid försökt intellektualisera det jag känner och hur jag ska gå framåt. Det här är början på ett närmare relation med min kropp, lära mig att lyssna in och ge den (mig) vad den behöver.

- Therese deltagare i Somatic Stress Release Journey

Course Pricing

 • Most popular
  Betala direkt
 •  

  2995 SEK

   

  Betala hela beloppet direkt och spara 195 SEK

  Köp
 • Delbetala
 • 2 payments of

  1595 SEK

  per month

   

  Köp

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Det är många som använder sitt friskvårdsbidrag när de köper enskilda sessioner eller kurser hos mig. Det brukar gå till så att man får lägga ut själv först och får ersättning av företaget när du lämnar in kvittot för kursen. Du kan alltid fråga din arbetsgivare om du är osäker. Men arbetsgivaren ska följa de lagar och regler som finns. Länk till skatteverkets hemsida om godkända friskvårdsbidrag

Materialet är enkelt och lättförståeligt så det passar oavsett av du har provat någon typ av Mind/Body terapi tidigare eller ej. Om du är "helt ny till det här" så är detta en perfekt kurs att starta med. 

Det inspelade materialet är ca 1 h och sedan behöver du göra utrymme för att göra dina övningar. Det är fint om du kan skapa lite utrymme en stund varje dag som bara är din tid när du fokuserar på din läkning och återhämtning oavsett om det är 5 minuter eller 1 h. Allt du gör för dig själv räknas!

Ibland händer livet som skiftar våra förutsättningar.. det är okej 😊 Livet är som det är och jag har den störta tilltron till att allt blir som det är menat. Dessutom har du tillgång till materialet under ett helt år vilket gör att du kan komma tillbaka till det gång på gång. Vilket jag också hoppas och önskar att du ska göra. Kursen ska inte addera ytterligare prestation eller krav. Vi kan ju liksom inte prestera oss ur en utmattning.

Du måste ingeting men en ny modul släpps varje vecka och det finns en väl genomtänkt process bakom upplägget av modulerna så jag rekommenderar dig att följa stegen om du kan. Du kan spendera så mycket tid som du vill med en övning och låta bli om någon övning inte känns rätt för dig. Lyssna på din kropp. Om du vet att du har lätt till att prokrastinera och skjuta upp saker så kan det vara ett sätt att försöka arbeta lite med den energin genom att faktisk hålla dig till den organiska processen. 

Det finns en väl genomtänkt process i kursen som bygger på stegen för den stress- och traumaterapi som jag erbjuder mina klienter. Du kan känna dig trygg med processen. Självklart ska du lyssna in och ta ansvar för vad som känns rätt för dig. Det är aldrig lönsamt att bli överväldigad. Och det fina när vi arbetar med kroppen är att vi inte behöver tvinga fram något. Det som är redo att avslöjas eller hända kommer att göra det när det känner sig tillräckligt tryggt. 

När du investerar i kursen får du också tillgång till mitt community där du kan ställa dina frågor och få vägledning och support. Vi läker tillsammans och jag finns tillgänglig i forumet. Önskar du djupgående personlig support är du varmt välkommen att boka en tid för en privat session. 

Du har tillgång till kursmaterialet i ett helt år så att du kan gå tillbaka till verktygen och övningarna närhelst du behöver. Läkning och förändring är en kontinuerlig process, och för mig är det viktigt att du har tillgång till verktygen och resurserna för att fortsätta din personliga läkeresa långt efter att kursen har avslutats.