Reset & Regulate

14 dagars kurs för att minska dysregleringen i ditt  nervsystem så att du kan uppleva en större närvaro och motståndskraft

Det perfekta nervsystems startpaketet med enkla och implementerbara verktyg 

Lider du av ett dysreglerat nervsystem?

Kanske har du märkt att du;

Fastnar i mönster av ett överaktivt eller utmattat nervsystem

Ofta känner dig lättriggad, irriterad eller arg

Känner dig låg, omotiverad, skjuter upp saker, saknar riktigt glädje eller är nedstämd

Detta kan visa sig genom symtom som;

Mag-/Matsmältningsprobelm och uppblåsthet

Huvudvärk, hjärndimma, trötthet och sömnlöshet

Kronisk smärta, stelhet i muskler, värk i nacke/axlar/rygg eller spända höfter

Eller i beteenden som ;

Att du har svårt att komma upp på morgonen eller svårt att varva ner på kvällen och sova. Att du känner dig trött men uppe i varv

Att du har svårt att komma igång såsom; komma upp ur soffan, att komma ur bilen när du parkerat, att du meningslöst scrollar på telefonen eller plöjer avsnitt efter avsnitt på Netflix

Att du är kort och snärtig i tonen mot de du älskar eller lätt blir överväldigad av olika sinnesintryck

... listan kan göras lång
Allt det här kan vara tecken på att ditt nervsystem är dysreglerat och fastnar i tillstånd av att fäkta, fly eller frysa

Petra Löfqvist

Jag ska vara ärlig och säga att jag första dagarna tänkte att det va lite "enkelt" MEN några dagar in så gick det upp för mig att det just är små medvetna saker som kan hjälpa till och skapa ett skifte. Jag har dessutom övat många år och precis som du i din berättelse skrev så har jag letat saker som kan hjälpa mig. Men som sagt så insåg jag vikten av det lilla och att det måste göras i rätt ordning. Även om det finns text att läsa till så är det för mig oerhört hjälpsamt när du berättar och guidar under övningen.  Din kunskap är ovärderlig och jag är så glad och tacksam att våra vägar korsade och jag får ett hopp om att äntligen kunna läka och bli bättre.  

Har du 10 minuter om dagen?

Kursen hjälper dig att komma i gång med enkla, praktiska övningar och applicerbara verktyg för att börja reglera ditt nervsystem

Tänk om det istället var möjligt att uppleva;

Att du har en verktygslåda av tekniker och strategier för att hantera och stanna kvar med dig själv i dina stressresponser och livets påfrestningar

En känsla av paus mellan att du blir triggad till din respons, att gå från att vara en reaktion till välja din reaktion i större utsträckning

Ökat emotionellt välbefinnande och större förmåga att stanna kvar i dina känslor

En inre trygg plats att ankra i där du är i kontakt med dig själv och din omgivning

En djupare självmedvetenhet och en starkare koppling till dina egna behov och önskningar

Camilla Nilsson

Kursen har gett mig insikt i hur oreglerat mitt nervsystem är och har varit under lång tid. Den har också gett mig hopp om att kunna öka min tolerans för det som händer mig framöver. Amandas sätt att undervisa och guida genom övningar har gett mig stort hopp inför framtiden.

Hur vet jag om kursen passar mig?

Om någon av de följande situationerna känns familjära kan Reset & Regulate hjälpa dig att gå från att känna dig slutkörd till att uppleva mer energi och en ökad motståndskraft.


Du vill minska din stress och känsla av utmattning

Du befinner dig ofta i en känsla av inre stress och kanske till och med trött eller utmattad. Du har svårt att veta vad du ska göra för att bryta den där känslan och komma ner i varv. Du längtar efter att känna dig utvilad, lugn och harmonisk som alla är effekter av ett reglerat nervsystem.

Du vill ha konkreta tips på hur du kan enkla förändringar i din vardag

Du kämpar med att få din energi att räcka hela dagen. Du vet att du behöver göra något men har svårt att hitta inspirationen och motivationen att "ta tag" i det. Tiden tycks aldrig räcka till för ditt välbefinnande och återhämtning så du behöver övningar/verktyg som är lätta att applicera i vardagen och som inte tar upp för mycket av din dyrbara tid.

Du vill hitta ett hållbart sätt att leva

Tidigare kurser, självhjälpsböcker, yoga, mindfulness eller meditation inte har gett de resultat du önskar. Du skulle känna hoppfullhet och bli motiverad av att det finns en beprövad metod som verkade mer på djupet och som du visste skulle fungera för dig. En metod som hjälpte dig att både sänka din stressnivå och bli mer närvarande i din kropp men också kunde skifta ditt sätt att leva som är mer hållbart. Helst av allt skulle du vilja ha en coach som guidade dig och som du kunde checka in med varje dag för att hålla dig motiverad.

Vad kursen innehåller och vad du får:

14 dagar av nervsystemsreglerande övningar

Varje dag under 14 dagar får du en 5-8 min guidad övning som är reglerande för ditt nervsystem. En ny övning låses upp varje dag för att du ska stanna med och utforska dagens övning. Förutom det får du också tips på hur du kan ta med dig tekniken som vi övar med in i din vardag så att arbete faktiskt blir av. Så du har både den sköna känslan av att guidad att luta dig in i samtidigt som du enkelt och praktiskt kan applicera tekniken i det verkliga livet. 

Grundläggande förståelse för ditt nervsystem 

I kursen ingår min Nybörjarguide i Nervsystemsreglering som ger dig den grundläggande förståelsen som du behöver och underlag för att börja lägga märke till dina egna mönster och tips på hur du kan kartlägga ditt nervsystem.

Stöd och support

Som din kursledare vill jag vara din följeslagare på din resa mot minskad stress och ökat välbefinnande. Även om detta är en självstuderingskurs är den framtagen med en varm och stödjande approach för att ge dig en miljö där du kan växa och blomstra. Du kan skriva frågor eller reflektioner under varje video och givetvis maila mig om det uppstår några frågor under resans gång. För djupare personlig support kan du läsa mer om mina enskilda paket.

Tillgänglighet

Du kommer åt materialet genom ditt personliga inlogg på min kursplattform som du kommer åt både genom webbläsare och app.
Du har tillgång till kursmaterialet i ett helt år så att du kan gå tillbaka till verktygen och övningarna närhelst du behöver. Läkning och förändring är en kontinuerlig process, och för mig är det viktigt att du har verktygen och resurserna för att fortsätta din personliga läkeresa långt efter att kursen har avslutats.

Återbetalning

Att du är nöjd med dina kurser, program, produkter och tjänster är av största vikt för oss. Men på grund av den omfattande tid, ansträngning, förberedelse och omsorg som läggs ned på att skapa och tillhandahålla programmaterialet har vi en policy utan återbetalning. Tänk därför noga igenom ditt köp innan du investerar i kursen. Genom att köpa kursen godkänner du att inga som helst återköp är möjliga.

Användarvillkor - Genom att köpa kursen samtycker du till och godkänner våra användarvillkor. 

Möt Amanda

Holistisk Stress- & Traumaterapeut

2016 fick jag en djup utmattningsdepression och valde en holistisk väg till återhämtning och läkning. Efter min återhämtning utbildade jag mig till MindBody Terapeut och har sedan 2019 arbetat med att guida personer i deras läkning ifrån stress, utmattning och trauman. Jag är utbildad inom tekniker som IFS, Somatic Experiencing, Somatic Trauma Therapy, Somatic Stress Release, Focusing etc .
 
Genom att fördjupa din förståelse för de underliggande orsakerna till ditt mående på en nervsystemsnivå, bygga motståndskraft & trygghet i kroppen och att identifiera störningar i din stressresponscykel kan du skapa en förändring som håller över tid så att du en gång för alla kan bli fri ifrån symtom av stress, utmattning och trauma. 

Anita Westerlind

Genom övningarna har jag hittat mer kontakt inåt och grundning i mig själv, vilket jag lätt tappar vid för mycket stress. Amandas trygga röst gjorde mig lugn tillitsfull. Jag uppskattade den lättsamma tonen och enkelheten i att kunna använda verktygen i vardagen. Det gör detta till en kurs som både blir av och skapar stor skillnad. 

Investering

  • Köp direkt
  • 899 SEK

    KÖP