Ladda ner helt kostnadsfritt

Nybörjarguide
Nervsystemsreglering

"När vi skiftar sättet som vi möter stress och börjar reglera vårt dysreglerade nervsystem gör vi skillnad på djupet"


Yrsel, trötthet, spänningar och värk i kroppen, migrän är bara några av många symtom på ett nervsystem i obalans. Överarbete, perfektionism och procrastinering är vanliga beteenden som över tid blir bättre när vi arbetar med att skapa mer trygghet och motståndskraft i oss själva och vårt nervsystem.

Du är fullkomligt kapabel att läka dig själv från symtom av kronisk stress och utmattning men för att verkligen läka behöver vi möta och arbeta med vår stress på en djupare nivå av nervsystemet. Dessa 20 -sidor ger dig grundläggande kunskaper om polyvagal teorin (nervsystemet) och en tre-stegs-process att följa för att påbörja resan mot ett hälsosamt och motståndskraftigt nervsystem.

I den här guiden får du:

1. Grundläggande förståelse för ditt nervsystem och underlag för att börja kartlägga ditt nuvarande nervsystemstillstånd. I vilket läge spenderar du mest tid?

2. En nervsystemsreglerande tre-stegs-process som du kan påbörja idag för att öka ditt välbefinnande, närvaro och motståndskraft mot stress/triggers

3. Övningar & verktyg som du enkelt applicerar i din vardag som hjälper dig att reglerar ditt nervsystem och komma i kontakt med kroppen.

Låter detta som något för dig?

Fyll i dina uppgifter här så skickar jag guiden till dig i ett kick 

Genom att ta del av Guiden tackar du ja till att bli tillagd på min nyhetsbrevslista och godkänner användarvillkoren. Dina uppgifter är trygga hos mig. Du kan närsomhelst avregistrera dig om du inte vill ha fler brev från mig. Du kan läsa användarvilkoren här.

Hej, det är jag som skrivit den här guiden till dig!

Amanda Randau

Holistisk Stress- & Traumaterapeut

Under många år levde jag ett stressfullt liv fullt av prestation och överarbete som projektledare inom reklambranschen. Efter min holistiska läkeresa ifrån en djup utmattningsdepression utbildade jag mig inom flera grenar av MindBody Terapin. Jag är bland annat utbildad inom Somatic Experiencing, Somatic Stress Release, Internal Family System, Focusing, Nervsystemsreglering och Somatisk Stress- & Traumaterapi.

För att läka och återhämta sig från kronisk stress, utmattning och trauma krävs ett helhetsperspektiv och en integration vilket är precis vad mina kurser och program erbjuder. Mitt Signaturprogram Somatic Stress Release Journey har hjälpt hundratals deltagare att öka sin motståndskraft för stress genom att fokusera på roten till problemet istället för att behandla olika symtom. Jag ifrågasätter normer och erbjuder ett helt nytt synsätt på vad stress faktiskt är - vår kropps biologiska processes av anpassning.