Ladda ner helt kostnadsfritt

Meditation för sömn

En ritual som du kan återkomma till kväll efter kväll. Gör dig redo för sängen och kryp ner under täcket
 


11 minuters guidad meditation 

Fyll i dina uppgifter här för att ladda ner meditationen 

Genom att ta del av meditationen tackar du ja till att bli tillagd på min nyhetsbrevslista och godkänner användarvillkoren. Dina uppgifter är trygga hos mig. Du kan närsomhelst avregistrera dig om du inte vill ha fler brev från mig. Du kan läsa användarvilkoren här.

Hej, det är jag som har spelat in den här meditationen till dig

Amanda Randau

Holistisk Stress- & Traumaterapeut

Under många år levde jag ett stressfullt liv fullt av prestation och överarbete som projektledare inom reklambranschen. Efter min holistiska läkeresa ifrån en djup utmattningsdepression utbildade jag mig inom flera grenar av MindBody Terapin. Jag är bland annat utbildad inom Somatic Experiencing, Somatic Stress Release, Internal Family System, Focusing, Nervsystemsreglering och Somatisk Stress- & Traumaterapi.

För att läka och återhämta sig från kronisk stress, utmattning och trauma krävs ett helhetsperspektiv och en integration vilket är precis vad mina kurser och program erbjuder. Mitt Signaturprogram Somatic Stress Release Journey har hjälpt hundratals deltagare att öka sin motståndskraft för stress genom att fokusera på roten till problemet istället för att behandla olika symtom. Jag ifrågasätter normer och erbjuder ett helt nytt synsätt på vad stress faktiskt är - vår kropps biologiska processes av anpassning.

Ett dysreglerat nervsystem tar sig ofta utryck i en orolig sömn eller sömnproblem. Meditationen kan vara ett underbart verktyg som jag hoppas ska kunna hjälpa dig. Om du ofta upplever störningar i din sömn vill jag uppmuntra dig till att ladda ner min gratis guide till nervsystemsreglering också. 

Önskar dig en god natts sömn!
Amanda